Tudi letos smo se udeležili največje evropske Red Hat Partner konference

V času med 18. in 21. junijem 2017 smo Red Hat partnerji in kupci ter Red Hat predstavniki združili moči, skozi besede organizatorja: Stronger together.

Na letošnji Red Hat EMEA partnerski konferenci, ki se je v Frankfurtu, Nemčija, odvijala med 18. in 21. junijem, in katere smo se ponovno udeležili predstavniki podjetja Agenda d.o.o. kot partnerja z najvišjim statusom pri Red Hat-u, Premier, smo poglobili svoje tehnično znanje na področjih IoT novosti, hibridnih oblakov, DevOps, kontejnerjev, rešitev za upravljanje infrastrukture ter številnih drugih. Udeležili smo se številnih strokovnih predavanj o potencialih odprte kode kot pospeševalniku inovacij in globalnega napredka, predvsem pa pridobili nova znanja in izkušnje s strani svetovno znanih Red Hat strokovnjakov in predstavnikov.

Red Hat ima že leta in leta vodilno vlogo pri odprtokodnih Enterprise tehnologijah, predvsem pa sledijo trendom razvoja na specifičnih področjih. Vse njihove tehnologije in rešitve so na voljo slovenskim uporabnikom preko partnerske mreže, katere aktivni in ponosni član je tudi Agenda d.o.o.

Build. Expand. Connect at the Red Hat Partner Conference.

Več o konferenci.

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha