Podjetje Novell/SuSE, ki je odgovorno za eno najbolj priljubljenih Linux distribucij, ponuja tudi Linux izobraževanja. Izbirate lahko med izobraževanjem na različnih nivojih in produktih (NetWare, Desktop Linux, ZENworks), opravljanjem certifikatov (CNA, CNE, CNI, NCLE, MCNE in dr.) in prilagojenimi izobraževanji.

V ponudbo Novell/SuSE izobraževanj sodijo med drugim uporaba Linux namizja, administracija Linux sistemov in strežnikov, administracija Linux omrežij, prehod na Linux sistem idr.

Študij NCLP - popolna pot do certificiranega Linux Profesionalca!

Študij NCLP je namenjen vsem, ki jih na kakršenkoli način zanima Linux administracija. Sodi med sami vrh svetovno priznanih certificiranih IT strokovnih nazivov, saj je sinonim za visoko stopnjo strokovnosti in znanja. Sestavljen je iz treh posameznih tečajev, in sicer:

Študij je praktičen in preizkušen na nešteto primerih po celem svetu in v Sloveniji, naše dolgoletno partnerstvo s podjetjem Novell/ SuSE vam omogoča, da se izobražujete pri preverjenem podjetju. Vsi naši predavatelji so izkušeni in certificirani Linux inženirji z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju Linux administracije.

Izberite najprimernejšo pot do vašega novega certifikata!

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha