Kako Cohesity poenostavi upravljanje podatkov: 4 ključne prednosti

Na trgu je veliko orodij za varnostno kopiranje, obnovitev po nesreči, datotečne in objektne storitve ter druge storitve upravljanja podatkov, zato je včasih težko oceniti, katera od njih je najprimernejša. Vendar pa vse rešitve niso enako učinkovite in uspešne pri svojem delu. Tukaj so štiri stvari, ki jih morate upoštevati, če in ko vaša organizacija razmišlja o prehodu na upravljanje podatkov naslednje generacije.


1. Omejite izpade in izgubo podatkov, ne glede na to, katere podatke ščitite

Uspeh digitalnega poslovanja je odvisen od tega, ali imajo stranke in zaposleni stalen dostop do podatkov in ali so zadovoljni z zanesljivostjo storitev. Redki ponudniki rešitev omogočajo, da so podatki velikega števila virtualnih strojev (VM) ter datotečnih in objektnih storitev (NAS) vedno na voljo. Eden izmed njih je Cohesity. Ker številne ključne poslovne operacije potekajo na podatkovnih zbirkah, Cohesity IT osebju omogoča, da brez motenj obnovi podatkovno zbirko Oracle katere koli velikosti na prvotni strežnik in pomnilnik - ali po želji kam drugam. Cohesity omogoča tudi izpolnjevanje dogovorov o ravni storitev (SLA) za zmanjšanje RPO s samodejnim razporejanjem v realnem času in največjo vzporednostjo z naprednim in granularnim obnovljanjem imenikov Active Directory.

2. Ustavite kibernetsko izsiljevanje s preprečevanjem izsiljevalske programske opreme, njenim zaznavanjem in hitrim okrevanjem

  • Verjetnost, da bo vaše podjetje postalo tarča kibernetskih napadov, je iz dneva v dan večje. Za zaščito podatkov pred zlonamerno programsko opremo, ki šifrira datoteke v napravah, zaradi česar so datoteke in sistemi neuporabni, je potreben pristop za poglobljeno obrambo podatkov. V nasprotju z drugimi rešitvami Cohesity zagotavlja zaščito podatkov in platform, kar zmanjšuje površino napada in avtomatizira zaščito, s čimer se zmanjšuje pravno tveganje in tveganje skladnosti.
  • Izognite se nenamerni obnovi ranljivih virtualnih strojev nazaj v produkcijsko okolje; pred obnovo preglejte ranljivosti. 
  • Zaščitite varnostne kopije z nespremenljivimi posnetki varnostnih kopij, funkcijo DataLock (WORM), odpravo prodajalčevih gesel za zadnja vrata, dvoosebnim sočasnim delovnim postopkom za zaščito vseh kritičnih funkcij, nadzorom dostopa na podlagi vlog, zaščito izolacije podatkov in večfaktorsko avtentikacijo.
  • Odkrivanje izsiljevalske programske opreme z inteligenco AI/ML, ki prepoznava vzorce in samodejno odkriva in poroča o nepravilnostih, ter pošilja opozorila v vaš pametni telefon.
  • Po potrebi hitro okrevanje z edinstveno takojšnjo množično obnovitvijo več sto navideznih strojev, datotek in predmetov ali katere koli velikosti podatkovne zbirke Oracle naenkrat - in na katero koli časovno točko. 
  • Po potrebi hitro obnovite s pomočjo edinstvene takojšnje množične obnovitve več sto virtualnih strojev, datotek, objektov ali baz podatkov Oracle katere koli velikosti naenkrat – in to na katero koli točko v času. Upravljajte obnovo okolij Active Directory z natančno obnovitvijo, ki jo vodi GUI, in primerjajte katero koli varnostno kopijo s trenutnim okoljem. To je nujno za vsako organizacijo, ki se želi hitro obnoviti po napadu izsiljevalske programske opreme, ki je ogrozil njihov imenik Active Directory. Orkestrirajte hitro pripravo obnovitvenih peskovnikov za vaje ali preiskave odziva na izsiljevalsko programsko opremo.      

3. Odkrijte večjo vrednost svojih podatkov, kjer koli se nahajajo

Podatki morajo vaši organizaciji zagotoviti konkurenčno prednost, vendar so prepogosto še vedno nepregledni in neuporabni. Cohesity zagotavlja, da so vsi vaši podatki ne le na voljo, temveč tudi dostopni za največjo možno ponovno uporabo in vrednost. Cohesity pospeši razvoj in testiranje aplikacij, saj vam omogoča uporabo varnostnih kopij brez ustvarjanja dodatnih kopij ali podatkovnih silosov, brez zamud, kar je mogoče še dodatno pospešiti s sistemom all-flash. Cohesity prav tako zmanjšuje vašo izpostavljenost skladnostnim tveganjem, saj vam omogoča, da vidite, kje so izpostavljeni osebni podatki (PII); izpostavljenost lahko zmanjša z anonimizacijo podatkov (maskiranjem), preden zapustijo varnostno kopijo in vstopijo v procese razvoja/testiranja ali analitike. Morebitne izgubljene podatke lahko poiščete s preprosto globalno vidljivostjo in iskanjem Cohesity za delovne obremenitve v oblaku in on-prem ter svojo organizacijo vrnite na pot do boljših poslovnih rezultatov.

4. Znižajte svoje stroške lastništva in hkrati zagotovite večjo donosnost naložbe

Organizacije, ki na hiperkonkurenčnih trgih najučinkoviteje prerazporedijo osebje in proračun za naloge z večjo vrednostjo, zmagujejo. Eden najpreprostejših načinov za to je zmanjšanje števila podatkovnih silosov, ki jih mora upravljati vaša ekipa. Cohesity zmanjšuje infrastrukturne zahteve z izboljšanimi tehnikami zmanjševanja podatkov, ki običajno zahtevajo bistveno manj prostora in licenc kot druge alternativne rešitve, hkrati pa zaposlenim prihrani čas s poenostavljenim delovanjem in upravljanjem enotne platforme za številne primere uporabe upravljanja podatkov (npr. varnostno kopiranje, arhiviranje, datotečne in objektne storitve, DR in drugo) - v velikem obsegu. Forresterjeva študija Total Economic Impact™ kaže, da stranke družbe Cohesity v treh letih dosežejo 150-odstotno donosnost naložbe, ki se jim povrne v povprečju v sedmih mesecih.

Cohesity zagotavlja upravljanje podatkov naslednje generacije

Rešitev Cohesity je preprosta za uvajanje in upravljanje, saj ponuja en cenovni model za vse delovne obremenitve in en uporabniški vmesnik za globalno upravljanje vseh vaših podatkov. In ker vaša organizacija ne sme biti vezana na določene kombinacije strojne in programske opreme, lahko Cohesity uporabljate tudi kot storitev in programsko opremo za samostojno upravljanje. Upravljanje podatkov naslednje generacije je prihodnost poslovanja. S storitvijo Cohesity zagotovite, da bo vaša prihodnost bistveno preprostejša.

Želite izvedeti več o tem, kako lahko Cohesity izboljša upravljanje vaših podatkov? Kontaktirajte nas za neobvezujoč posvet z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali najti najboljšo rešitev za vašo organizacijo.