Rešitve za upravljanje spletnih vsebin na internetnih ter intranetnih portalih in aplikacijah (WCMS - Web Content Management Systems). Spletne tehnologije postajajo osrednja infrastruktura za elektronsko poslovanje podjetij. Povezanost zalednih informacijskih sistemov in spletnih rešitev v celovito rešitev je osnova za uspešno uvajanje elektronskega poslovanja in učinkovite informacijske podpore poslovnim procesom podjetij.

Ena poglavitnih prednosti sistemov CMS je tudi dejstvo, da omogočajo preprosto in celovito obvladovanje spletnega mesta tudi tehnično nepodkovanim uporabnikom. Spreminjanje vsebine na spletni strani namreč ni pogojeno s poznavanjem programskih jezikov in internetnih tehnologij. Urejanje spletnih vsebin s pomočjo sistema CMS je resnično zelo enostavno in je zelo podobno uporabi enega izmed urejevalnikov besedil kot sta npr. Writer ali Word. Poleg enostavne uporabe je prednost uporabe sistema CMS tudi ta, da lahko uporabnik prek spletnega brskalnika kadarkoli in od kjerkoli ureja vsebino spletnega mesta.

Zakaj izbrati odprtokodni sistem CMS?

  • ker želite zmanjšati stroške povezane z vzdrževanjem spletne strani;
  • ker ste naveličani izgovorov spletnih oblikovalcev in programerjev, da trenutno nimajo časa za urejanje vaše spletne strani;
  • ker bi želeli sami posodabljati vsebino vaše spletne strani;
  • ker bi želeli vašo spletno stran nadgraditi z novimi funkcionalnostmi (prijava na e-novice, anketa, forum, aktualno, obrazec za povpraševanje,…).

Če je katerikoli odgovor tudi Vaš odgovor, potem si v nadaljevanju poglejte rešitve, ki jih ponujamo.

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava