Kakovostno izobraževanje za uporabo informacijskih rešitev in tehnologij je ključnega pomena za zadovoljstvo uporabnikov in učinkovito uporabo informacijskih tehnologij. Le izobražen uporabnik je tudi zadovoljen in učinkovito izkorišča informacijska orodja.

Pomen izobraževanja je še toliko večji pri OKPO, saj izdelka ne razvijajo in tržijo podjetja, ki bi poskrbela za podrobna, a mnogokrat tudi draga izobraževanja. Zato je izobraževanje v domeni specializiranih ponudnikov izobraževanja ali lokalnih ponudnikov rešitev.

V izobraževalnem centru podjetja Agenda d.o.o. združujemo svoje bogate izkušnje in reference z OKPO, izobraževalne vsebine naših partnerjev ter na praktičnih primerih temelječ pristop pri izobraževanju.

Večina izobraževanj je izrazito praktično zasnovanih, zato slušatelji ob teroretičnih podlagah pridobijo tudi trdno praktično znanje, kar jih pripravi na učinkovito in samostojno opravljanje vsakodnevnih nalog.

Pri oblikovanju vseh izobraževalnih vsebin sledimo kakovosti izobraževanja, zato temeljijo na:

  • preverjenih in vodilnih informacijskih rešitvah za različna področja,
  • popolni literaturi, ki podaja celovit pregled nad vsebino (v angleškem ali slovenskem jeziku),
  • kombiniranem podajanju teoretičnih snov in praktičnih primerov uporabe,
  • individualnem delu z vsakim tečajnikom, kar zagotavlja spremljanje vsebin, prilagodljivih vsebinah, ki jih priredimo posebnim zahtevam večjih naročnikov.

V pretekli letih smo oblikovali sistem izobraževanj za številno OKPO, kar predstavlja redek vir tovrstnih kakovostnih vsebin v Sloveniji.

Red Hat delavnice

Namenjena uporabnikom rešitev temelječih na Red Hat tehnologijah pri administraciji in upravljanju sistemov.

SuSE delavnice

Ponujamo delavnice ne temo upravljanja in administracije sistemov, omrežij, storitev temelječih na SuSE tehnologiji.

TYPO3 CMS delavnice

Namenjena skrbnikom in urednikom TYPO3 CMS sistemov vključno z navodili v slovenskem jeziku.

Delavnice po meri

Za vse rešitve, ki jih implementiramo pri naročnikih ponujamo prilagojene delavnice za uporabljene tehnologije ter pripravimo navodila za uporabnike v slovenskem jeziku. Izobraževanja po meri so prilagojena posebnih zahtevam ali željam naročnikov. Nekatere izmed tehnologij za katere ponujamo prilagojena izobraževanja so Magento, Wordpress, Joomla, Alfresco, Icinga, OTRS, Zimbra in druge.

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava